אפשר לאכול בידיים

by admin / Monday, 14 May 2018 / Published in Uncategorized

בילדותנו לימדו אותנו להשתמש בסכין ומזלג והדגישו עבורנו שאין זה מנומס לאכול באמצעות הידיים. אבל היום ניתן ליהנות ממאכלים טעימים שאוכלים באמצעות הידיים. סוג אוכל זה נקרא אוכל אצבעות, או בשמו האנגלי פינגר פוד. אוכל האצבעות הפך לשם ודבר בקרב אירועים שונים, כך שהיום לא מתביישים האורחים לאכול ללא סכו”ם לעיני כול.

מדוע כדאי לשלב אוכל אצבעות לאירוח באירוע שלכם

מעוניינים להפתיע את האורחים שלכם באוכל שהוא גם מקורי וגם איכותי? אוכל אצבעות לאירוח שפשוט עושה את העבודה:

  • מדובר באוכל אסטטי – בין אם מדובר בקיש, פיש אנד צ’יפס או כריכים אישיים, אוכל אצבעות מעניק לקייטרינג מראה קליל ומרענן, ומעודד את האורחים לקחת בו חלק פעיל.
  • ללא סכו”ם – כל מי שהיה אי פעם באירוע יודע שכדי לזכות במעט עוף ואורז יש צורך לעמוד בתור רק כדי לקחת צלחת, סכין ומזלג. הפינגר פוד, לעומת זאת, פותר את האורחים מלהתעסק בעניינים טכניים אלה והם יכולים לגשת ישר לפרוצדורת האכילה.
  • חוסך בפרוצדורות הניקיון – ואם כבר מדברים על סכו”ם, הרי שאוכל אצבעות חוסך לשפים ולעובדי המטבח התעסקויות רבות עם שטיפת הכלים.
  • מעוררי תיאבון – כל סבתא תגיד לכם שהתיאבון בא עם האוכל. וכן אוכל אצבעות נכנס לתמונה. כך שאם אתם באים לאירוע עם ילד סרבן שטוען כי אינו רעב, כדאי להציע לו אוכל אצבעות בתור התחלה.
  • לשבור את הרעב – אוכל אצבעות לאירוח מתאים במיוחד ככיבוד לקבלת פנים. כך שכאשר האורחים שלכם מגיעים ישר מהעבודה לחתונה או למסיבת בר מצווה כשהם גוועים ברעב, פינג פוד קליל ומהיר יכול להיות פתרון מצוין בשבילם.
  • אוכל בווריאציות שונות – באמצעות סוג המזון הייחודי הזה ניתן ליצור שילובים מרהיבים, כך שהגיוון באירוע שלכם מובטח.
  • כי זה טרנד של ממש – היום לא ניתן לקיים אירוע ללא אוכל אצבעות. עד כדי כך הפך סוג אוכל זה לנפוץ.

חזרתם מאירוע והתלהבתם מפינגר פוד מיוחד? האורחים הרבים שלכם באים לבקר ואתם שוברים את הראש על מעדן מקורי? ניחשתם נכונה, אוכל אצבעות לאירוח הוא התשובה הנכונה. קיימים סוגים רבים של פינגר פוד. כך לדוגמה, תוכלו להכין חטיף ירקות טעים עם סלמון וגבינת שמנת. כך, ל-40 יחידות בסך הכול תזדקקו ל-2 חבילות של ירקות שורש, 100 גרם של סלמון מעושן ומיכל של 200 גרם גבינת שמנת (לקישוט תוכלו להיעזר בשמיר קצוץ). לאחר שיש לכם את המצרכים, כל שיש לעשות הוא לפזר את החטיפים על צלחת גדולה או מגש, להניח נגיעות של גבינה על כל חטיף באמצעות כפית, לגלגל את הסלמון הנע ולהניח אותו על השמנת.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *





  • Tweets
Call Now Button